افزایش ۲۰ درصدی تولید انگور در شهرستان کاشمر

n00477498-b.jpg (383×280)

صوابی گفت: ۳۵۰۰ هکتار از زمین های این شهرستان زیر کشت انگور قرار دارد که بطور میانگین امسال از هر هکتار ۲۵ تن انگور برداشت شده است
وی با اشاره به افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی این محصول نسبت به سال گذشته گفت: به دلیل افزایش قیمت کشمش در سال جاری تنها ۲۰ درصد انگور معا دل ۱۵۰۰۰ تن به صورت تازه خوری مصرف شد و۶۰ هزار تن دیگر به ۱۵۰۰۰ تن کشمش تبد یل شده است .
مدیرجهاد کشاورزی کاشمر افزود: ۵۰ درصد کشمش کاشمر که معادل ۷۵۰۰ تن کل این محصول است به کشورهای آسیایی مانند پاکستان و تاجیکستان و کشورهای اروپایی مانند فرانسه و انگلیس صادر می شود و ۵۰ درصد باقیمانده توسط خود باغداران در سطح کشور به فروش می رسد.
صوابی تصریح کرد: تاکستان های کاشمر دارای ۲۰ نوع انگور است که انگورهای پیکامی و عسکری که از بهترین انواع آن به شمار می رو د برای تبدیل به دو نوع کشمش سبز قلمی و دودی استفاده می شود.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از شیره ی انگور، آبغوره و غوره ترش به عنوان دیگر فرآورده های انگور این شهرستان نام برد و افزود: بیشترین میزان انگورکاشمر در روستاهایی کسرینه، محمدیه و قلعه بالا تولید می شود.

۱ نظر

  1. ناشناس گفت:

    باتوجه به آمار آورده شده چرا وضعیت کشاورزان تغییر نمکند و شاهد وضعیت مطلوب نیستیم

نظرتان را بنویسید

عضویت ایمیلی

خبرنامه پایگاه اطلاع رسانی کاشمر این امکان را برای شما فراهم میکند تا به وسیله ثبت آدرس ایمیل خود در کادر زیر از آخرین مطالبی که در سایت منتشر میشود، مطلع شوید!

آخرین ارسال ها