برداشت انگور از تاکستانهای کاشمر آغاز شد

محمد صوابی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: کاشمر دارای سه هزار و ۱۵۲هکتار تاکستان است که پیش بینی می شود ۲۰ هزار تن انگور از این سطح برداشت شود.

وی گفت: ۳۰ درصد از این محصول برای تولید کشمش و مابقی برای تازه خوری مصرف می شود.

صوابی با بیان اینکه کاشمر از قدیم به دلیل برخورداری از تاکستانهای انگور به ˈشربت خانه خراسانˈ معروف بوده است، افزود: زمین های مرغوب در جلگه جنوبی شهرستان از حاصلخیز ترین مناطق استان است.

وی اظهار کرد: بیش از ۲۲ رقم انگور در کاشمر تولید می شود که دو رقم ˈعسگریˈ و ˈپیکامیˈ ویژه تولید کشمش است و دو محصول ˈتیفیˈ و ˈمویزˈ نیز از ارقام ˈصاحبیˈ، ˈلعلˈ و ˈرازقیˈ تولید می شوند.

صوابی گفت: کشمش تولیدی کاشمر با عنوان کشمش سبز قلمی، شهره آفاق است و کشورهای همسایه به ویژه پاکستان متقاضی آن هستند.

وی افزود: انگور کاشمر به علت لطافت، شیرینی، زودرسی و عاری بودن از آلودگیهای خاکی به علت هدایت تاک ها به حالت ایستاده یا ˈپا چراغیˈ و تماس نداشتن خوشه با خاک منحصر به فرد است.

وی با تأکید بر لزوم ایجاد صنایع تبدیلی در حوزه فرآوری محصولات باغی گفت: محصولی مانند انگور کاشمر باید فرآوری شود و با بسته بندی جذاب و با کیفیت مطلوب به بازار عرضه شود.

وی با اشاره به زبانزد بودن انگور این شهرستان افزود: یکی از موانع تولید بیشتر محصول انگور در منطقه، سنتی بودن کشت این محصول است

نظرتان را بنویسید

عضویت ایمیلی

خبرنامه پایگاه اطلاع رسانی کاشمر این امکان را برای شما فراهم میکند تا به وسیله ثبت آدرس ایمیل خود در کادر زیر از آخرین مطالبی که در سایت منتشر میشود، مطلع شوید!

آخرین ارسال ها