۷۵ درصد انگور کاشمر به کشمش تبدیل می شود

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر با اشاره به آغاز فصل برداشت انگور از تبدیل ۷۵ درصد انگور کاشمر به کشمش خبر داد.
محمد صوابی با بیان این که هم اکنون کار برداشت انگور از سطح ۳۲۰۰ هکتار آغاز شده است، گفت: پیش بینی می شود امسال با توجه به رعایت اصول فنی داشت و برداشت و سرمای حادث شده در فروردین ماه و گرمای شدید تیرماه سال امسال به طور متوسط از هر هکتار ۱۵ تن انگور برداشت گردد.
وی با اعلام اینکه تنها ۲۵ درصد انگور کاشمر به مصرف تازه خوری می رسد و ۷۵ درصد دیگر به صورت کشمش سبز قلمی فرآوری می شود، اظهار داشت: محصول تولیدی علاوه بر مصرف داخلی، جنبه صادراتی دارد .
وی با ابراز امیدواری نسبت به افزایش قیمت خرید تضمینی و سدآوری این محصول برای باغداران از مسوولان خواست از واردات کشمش چینی به منظور حمایت از تولید داخلی جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *