اوقات فراغت دغدغه تابستانی مسوولان در کاشمر؛ اغلب کارها کارشناسی نیست

به جرأت می‌توان گفت همه ساله با شروع فصل تابستان یکی از دغدغه‌های مسوولان بحث اوقات فراغت است، موضوعی که همه ساله با شروع فصل تابستان از سوی مسوولان مطرح می شود و تا سال بعد هم‌چون نمدی در آب مانده سنگین می‌شود حال آن‌که سال‌هاست موضوع غنی سازی اوقات فراغت در جلسات مختلف و با آغاز تعطیلات تابستانی دانش آموزان آغاز می شود و با تمام شدن تعطیلات نیز به فراموشی سپرده می‌شود.
در واقع چندین سال است که در تیرماه جلسه ستاد ساماندهی اوقات فراغت تشکیل می‌شود اما تاکنون این ستاد علیرغم مصوباتی مبنی بر فعالیت دایم آن، ارزیابی دقیق عملکرد دستگاه‌های مجری و. . . کاری در خصوص رفع کمبودها انجام نداده و تنها با تشکیل جلسات و اظهار نارضایتی اعضا از عملکرد مجموعه نهادهای ذی‌ربط کار را به اتمام می رسد. امسال نیز همانند سالیان گذشته با شروع فصل تابستان جلسه‌ای با حضور اعضای کمیته اوقات فراغت در محل فرمانداری کاشمر درغیبت ریاست جلسه تشکیل شد.

*بخشدار کاشمر:
مسوولان برنامه‎ ریزی‎های خود را براساس نیاز جوانان انجام دهند*

دهباشی بخشدار کاشمر با تأکید بر اینکه تلاش جهت غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان یکی از مهمترین دغدغه‌های مسوولان باید باشد، تمام مسوولان را موظف کرد تا برنامه ریزی‌های خود را بر اساس نیاز جوانان انجام دهند.
وی با بیان اینکه بیشترین رویکرد جوانان به سمت ورزش است و حرفه آموزی و مسائل هنری در رده‌های بعدی قرار دارد، اظهار داشت: متأسفانه در فصل تابستان یکسری کلاس‌های خصوصی که بیشتر جنبه اقتصادی دارد و به لحاظ محتوا رضایت خانوداه‌ها را در بر ندارد، تشکیل می شود که باید در جهت ساماندهی آن تلاش کرد.
وی گفت: چند متولی بودن اجرای برنامه‌های ستاد اوقات فراغت و عدم برنامه ریزی دقیق موجب شده نتوانیم برای کسانی که در سطح شهرستان برنامه‌های کم محتوایی را به دانش آموزان ارائه می دهند، برنامه ریزی بهتری داشته باشیم.

*رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشمر:
اغلب کارهایی که از سوی مسوولان انجام می‎شود، کارشناسی نیست*

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشمر نیز با بیان اینکه در بیشتر مواقع به پایان کار و نتیجه‌ای که باید به دست بیاوریم فکر نمی‌کنیم و به طور مقطعی به کارها ورود پیدا می‌کنیم، گفت: اغلب کارهایی که از سوی مسوولان انجام می‌شود کارشناسی نیست.
حجت الاسلام سالاری نبود امکانات مورد نیاز، اعلام آمارهای کذایی از سوی مسوولان و … را از مهمترین مشکلات بحث اوقات فراغت دانست و از مسوولان خواست هر کلاسی را با استفاده از متخصصان همان رشته که سواد لازم را دارند، برگزار کنند.
وی با انتقاد از وضعیت کمی امکانات و ناتوانی در تأمین نیاز جوانان، اظهارداشت: در شرایط فعلی نسبت به اجرای برنامه‌ها در راستای غنی کردن اوقات فراغت ناکام خواهیم ماند.

*مسوول امور فرهنگی اداره ارشاد کاشمر:
نگاهمان به بحث اوقات فراغت نگاهی مقطعی شده است*

در همین خصوص مسوول امور فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشمر با انتقاد از حضور کم رنگ سازمان ملی جوانان در برنامه‌های اوقات فراغت گفت: در روزهای پایانی برنامه‌های اوقات فراغت در سال گذشته سازمان ملی جوانان فرم‌هایی را برای ما فرستاد که گفتند با پر کردن این فرم‌ها قرار است مبالغی را به هر پایگاه اختصاص دهند اما نه تنها این مبالغ اختصاص نیافت بلکه توقعاتی را برای مسوولین پایگاه‌ها به وجود آورد.
توکلی گفت: متأسفانه تز مسوولان به گونه‌ای است که هرساله بعد از پایان امتحانات و شروع تعطیلات تازه به فکر اوقات فراغت دانش آموزان می‌افتند به گونه‌ای که نگاهمان به بحث اوقات فراغت، نگاهی مقطعی شده است.

*رییس اداره بهزیستی کاشمر:
نبود بودجه مانع از ایجاد جذابیت در کلاس‎های اوقات فراغت شده است*

محمودی، رییس اداره بهزیستی کاشمر نیز با اشاره به آسیب‌های اجتماعی افزایش این آسیب‌ها را یکی از مهمترین مشکلات در فصل تابستان دانست.
وی گفت: نبود جاذبه در کلاس‌های اوقات فراغت تنها بهانه‌ای برای خروج پسران و دختران از منازل شده است.
وی با اشاره به اینکه نبود بودجه مانع از ایجاد جذابیت در کلاس‌های اوقات فراغت شده است، اظهار داشت: وقتی مسوولان کشوری انگیزه و تصمیمی برای ایجاد تنوع و جذابیت در این کلاس ها ندارند، از مسوولان شهرستانی چه توقعی می توان داشت.

*رییس اداره تربیت بدنی کاشمر:
متأسفانه هرکس در سطح شهر به نام اوقات فراغت کلاس‎هایی را دایر کرده است*

رییس اداره تربیت بدنی کاشمر نیز با اعلام اینکه اغلب کلاس‌هایی که برگزار می‌شود فاقد هرگونه کار کارشناسی شده است، گفت: متأسفانه هرکس در سطح شهر به نام اوقات فراغت کلاس هایی را دایر کرده بدون اینکه متولی آن مشخص باشد.
احمدرضا روشندل با تأکید بر اینکه تمام کلاس‌های اوقات فراغت در سطح شهر باید توسط بازرسان بازدید شود، گفت: جوانان ما تنها برای گرفتن یک توپ یا دویدن دنبال آن در این کلاس ها شرکت نکرده‌اند بلکه باید از این کلاس‌ها بهره برده وچیزی یاد بگیرند.

*مسوول فرهنگی ناحیه مقاومت سپاه کاشمر:
متأسفانه به بحث اوقات فراغت به صورت آمار و ارقام نگاه می‌شود*

در ادامه مسوول فرهنگی ناحیه مقاومت سپاه کاشمر با بیان اینکه فعالیت‌های اوقات فراغت خاص تابستان نباید باشد، گفت: متأسفانه به بحث اوقات فراغت به صورت آمار و ارقام و تنها برای محدوده خاصی از زمان نگاه می شود.
سروان علیزاده هجوم هجمه‌های دشمنان به سمت جوانان را ازمهمترین دغدغه‌هایی دانست که باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد.
وی اجرای هرچه بهتر برنامه‌های فرهنگی را یکی از برنامه‌های مبارزه با ترفندهای دشمنان دانست و افزود: نباید گذاشت با تبلیغات دشمنان، جوانان ما از هویت اصلی خود دور شوند.
در پایان جلسه پس از اظهار نظر اعضای ستاد مقرر شد هر چه سریعتر کارگروه‌های مربوطه مشخص و نتیجه به فرمانداری اعلام شود.

یک پاسخ

  1. ای بابا! هیچکس به فکر جوون ها نیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *