ییس مرکز بهداشت کاشمر: تهیه پیش سردکن در کشتارگاه شهرستان ضروری است تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در کاشمر گزارش نشده است

رییس مرکز بهداشت کاشمر با اشاره به بیماری تب کریمه کنگو گفت: تاکنون هیچ موردی از بیماری تب کریمه کنگو در کاشمر گزارش نشده است.

دکتر یزدانی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه خراسان، با بیان اینکه شهروندان حتمأ گوشت خریداری شده خود را قبل از مصرف حتما 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند، افزود: در همان ابتدا که گوشت خریداری می‌شود باید 24 ساعت در یخچال نگهداری شود در صورتی که بازهم مشکوک بود بهتر است 24 ساعت در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری گردد، در این صورت بیماری از بین رفته و خطری به لحاظ انتقال ندارد.

وی با اعلام اینکه باید قصابان از ذبح دام در خارج کشتارگاه جدأ خودداری کرده و ذبح را در کشتارگاه‌های مجاز انجام دهند، اظهار داشت: از نگهداری دام زنده در منزل باید جدأ خودداری کرد.

وی افزود: در صورتی که مجبور به تماس با دام بودیم بایستی از پیراهن، شلوار آستین بلند، چکمه و دستکش استفاده شود.

دکتر قائمی با اشاره به اینکه از کندن کنه بدون دستکش و از له کردن آن در سطح پوست بدن بایستی خودداری کرد، اظهار داشت: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که دام و پرندگان به آن آلوده می‌شوند ولی در پرندگان به جز شترمرغ هیچ مشکلی ندارد.

وی با اعلام اینکه انسان میزبان این بیماری نیست، گفت: گزش کنه و له کردن آن در سطح پوست، تماس با دام آلوده و خون آن و تماس با خون و ترشحات فرد مبتلا با این بیماری از جمله راههای سرایت این بیماری به انسان می‌باشد.

به گفته رییس مرکز بهداشت کاشمر، تهیه پیش‌سردکن در کشتارگاه شهرستان ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *