مصرف گوشت قرمز در کاشمر کاهش یافت

گوشت قرمز

رییس اتحادیه دام و طیور کاشمر گفت: مصرف گوشت قرمز در این شهرستان بیش از 30 درصد کاهش یافت.

سلیمانی روز شنبه گفت: این کاهش به دلیل اخبار مربوط به بیماری ‘تب کریمه کنگو’ بوده است. ویبا بیان اینکه هم اکنون نظارت دقیقی بر روی قصابی‌ها انجام می‌شود تا از عرضه گوشت فاقد مهر دامپزشکی جلوگیری گردد، گفت: با هر قصابی که به دور از چشم کارشناسان دامپزشکی اقدام به کشتار کند برخورد جدی و قاطعی خواهد شد. وی گفت: گوشت مصرفی شهرستان کاشمر در روز بین 150 تا 200 لاشه است که این رقم با کاهش رقم مذکور روبرو شده است.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر 83 قصابی فعال داریم که در حدود 10 درصد این واحدها غیر ضروری هستند، گفت: متأسفانه قانون نظام صنفی به خاطر بحث اشتغال‌زایی ممنوعیتی جهت راه اندازی واحد های صنفی ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *