افزایش 20 درصدی تولید انگور در شهرستان کاشمر

n00477498-b.jpg (383×280)

صوابی گفت: 3500 هکتار از زمین های این شهرستان زیر کشت انگور قرار دارد که بطور میانگین امسال از هر هکتار 25 تن انگور برداشت شده است
وی با اشاره به افزایش 15 تا 20 درصدی این محصول نسبت به سال گذشته گفت: به دلیل افزایش قیمت کشمش در سال جاری تنها 20 درصد انگور معا دل 15000 تن به صورت تازه خوری مصرف شد و60 هزار تن دیگر به 15000 تن کشمش تبد یل شده است .
مدیرجهاد کشاورزی کاشمر افزود: 50 درصد کشمش کاشمر که معادل 7500 تن کل این محصول است به کشورهای آسیایی مانند پاکستان و تاجیکستان و کشورهای اروپایی مانند فرانسه و انگلیس صادر می شود و 50 درصد باقیمانده توسط خود باغداران در سطح کشور به فروش می رسد.
صوابی تصریح کرد: تاکستان های کاشمر دارای 20 نوع انگور است که انگورهای پیکامی و عسکری که از بهترین انواع آن به شمار می رو د برای تبدیل به دو نوع کشمش سبز قلمی و دودی استفاده می شود.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از شیره ی انگور، آبغوره و غوره ترش به عنوان دیگر فرآورده های انگور این شهرستان نام برد و افزود: بیشترین میزان انگورکاشمر در روستاهایی کسرینه، محمدیه و قلعه بالا تولید می شود.

یک پاسخ

  1. باتوجه به آمار آورده شده چرا وضعیت کشاورزان تغییر نمکند و شاهد وضعیت مطلوب نیستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *